Det blev inte lika känslosamt att städa ur ett dödsbo

God dagens och välkomna! Idag är min tanke att jag ska skriva ett inlägg om företaget Skrothämtarn som har hjälpt mig och min familj med ett dödsbo i Norrtälje. Om ni skulle vilja läsa mer om dem eller deras tjänster kan ni läsa vidare här.

Det här företaget har som sagt hjälpt oss med ett dödsbo, närmare bestämt hjälpte de oss att hämta saker som vi ville bli av med som tidigare varit inne i huset. Det dödsboet jag och min familj städade ur var min farbrors som för ett tag sedan gick bort. Han hade ingen närmare än mig och min familj, därför tog vi på oss ansvaret med att städa ur hans tidigare bostad. Med tanke på att min farbror var en riktig samlare hade han en hel del saker i sitt hus, så vi hade mycket att ta hand om. Det blev dessutom väldigt mycket som i slutändan behövde slängas och föras bort, vilket Skrothämtarn hjälpte oss med. De kom och hämtade allt det som vi ville bli av med. Att få deras hjälp med det var väldigt skönt, det underlättade även i vårt arbete. Det tog väldigt lång tid att rensa ut dödsboet men det gick trots allt lite smidigare med deras hjälp. Utöver att det blev mycket smidigare underlättade det dessutom för känslornas skull, det kom upp mycket känslor när vi rensade ur min farbrors gamla hus. Det var dock skönt att slippa stå på tippen och slänga hans gamla saker, eftersom det här företaget tog hand om det slapp vi tänka på det. Genom att jag och min familj än idag är så nöjda över den hjälpen vi fick av dem med min farbrors dödsbo i Norrtälje kan jag även tipsa er om att ta hjälp av dem om ni har skrot där hemma eller vill få hjälp att bli av med saker från ett dödsbo.