In my heart

Hej på er idag igen alla mina fina läsare! Ni är varmt välkomna in till bloggen, och det här inlägget som ska handla om healing i Mellerud är lite speciellt, för det är tillägnat alla er som hört av sig och sagt att ni inte mår så bra. Det är verkligen roligt att få skriva till er och berätta om sådant som kan vara till hjälp, för det är som sagt många av er som berättat om era både psykiska och fysiska problem för mig och sagt det är svårt att finna lösningar på dessa problem. Därför bestämde jag mig för att skriva om det som har fungerat för mig, nämligen healing. Jag får regelbundet healing i Mellerud på ett företag som heter In my heart. 

 

Det här borde ni prova och jag rekommenderar er därför att beställa tid till In my heart. Jag har varit där några gånger och har blivit mycket bättre. Det finns egentligen inga ord för att beskriva hur välfungerande denna healing är, och oavsett vilket syfte man har med att få healing vet jag att på In my heart kan man få hjälp med healing som fungerar på många olika tillstånd, bland annat om man har ont i kroppen. Jag var inte riktigt medveten om hur spänd jag har varit men nu har jag kommit till insikt i och med att jag märker så stor skillnad mot hur det var förut! Jag brukar sällan ge andra människor några råd, men ni hörde av er till mig och nästan vädjade om hjälp! Så när det gäller möjligheten till att få healing i Mellerud ger jag gärna er ett råd, för jag vet att denna healing kan vara till stor hjälp, den fungerar! Denna fantastiska healing har gett mig ny energi och mindre värk i kroppen så kort och gott så har jag fått en helt annan livskvalitet och detta önskar jag att ni också ska få!