Jag rekommenderar er fotvård!

Återigen hej och hallå! Ni ska som vanligt få en trevlig liten stund tillsammans med mig på bloggen idag! När ni läst färdigt hoppas jag ni känner er lite klokare och visare. Mina rekommendations-inlägg brukar vara mycket uppskattade och jag tror inte att detta inlägg utgör något undantag. Har ni som jag tyckt edra fötter varit lite för fula och ovårdade nu så här på våren vill jag rekommendera er att gå på fotvård i Bromölla. Jag tyckte inte jag riktigt ville visa fötterna för folk eftersom de rent ut sagt såg för bedrövliga ut. Jag tycker mycket om att gå i sandaler och då vill jag vara barfota, men då syns fötterna och det var dags att ta till åtgärder i form av det tunga artilleriet. Jag har gått till Camillas Fotvård och här fick jag så bra hjälp så redan efter en behandling kunde med att ta på mig mina älskade sandaler igen! 

 

Camillas Fotvård går man till när det är dags för en omgång fotvård i Bromölla. Jag trodde dumt nog att fotvård bara var något för äldre och diabetiker. Därför har jag aldrig tänkt att detta skulle vara något för mig. Men så träffade jag på en väninna som råkade nämna att hon varit på Camillas Fotvård, och min väninna är inte äldre än 22. Helt plötsligt slog det mig att fotvård är för alla som har problem med fötterna. Problem med fötterna tar ingen hänsyn till ålder, kön, etnicitet eller sexuell identitet. Fotvård är verkligen något alla kan ha nytta och glädje av. Och därför tycker jag det är så roligt att få rekommendera alla er som behöver fotvård i Bromölla med omnejd just det här företaget. Känner ni nu att ni vill få fördjupad information om det här med fotvård i Bromölla ska ni givetvis höra av er till Camillas Fotvård.